EB:llä Tampereelle

Manse odottaa kävijäänsä. Jos mustamakkara ja Särkänniemi eivät riitä syyksi, niin kaupungin uudet ostosmahdollisuudet, runsas ravintolatarjonta ja kaunis keskusta vetävät puoleensa paatuneimmankin. Ota EB alle, koe Tampere!

Kuin koski uomassaan – Tampere jättää jäljen kesämatkailijaan

Kävelykatuja, kulttuuria, urheilua, teatteria, ravintoloita, terasseja, huvipuisto ja paljon muuta. Kaikki tämä vesistöjen äärellä. Tätä on Tampere.

Tampere on kaupunki kahden suuren järven, Näsijärven ja Pyhäjärven, äärellä. Kaupungin keskellä virtaa Tammerkoski, jonka ympärille Tampereen teollisuus aikanaan kehittyi. Nykyisellään alue tarjoaa lukuisia ravintoloita ja terasseja, josta tätä satumaisen kaunista koskea pystyy ihailemaan kesäpäivän paahteessa.

Lapsille Tampereella on paljon annettavaa ja sen ehdoton vetonaula pikkuväelle on Särkänniemen huvipuisto. Särkänniemi on maan toiseksi suurin huvipuisto ja sillä on paljon annettavaa myös aikuiselle. Kannattaa vierailla samalla myös Näsinneulassa, josta näkee koko Tampereen ylle ja vähän kauemmaksikin. Shoppailijalle Tampereella on tarjota upouusi kauppakeskus, jonne pääsee suoraan linja-autoasemalta liukuportaita pitkin.

Luonnonkaunis Pyynikki komeine harjuineen kutsuu aktiivisen liikkujan kainaloonsa. Lenkin voi päättää legendaarisille munkkikahveille Pyynikin näkötornissa ja jos kulttuurihammasta kolottaa, voi käydä Pyynikin kesäteatterissa katsomassa tämän kesän näytelmän Nuotin Vierestä.

Tampere on ExpressBussin tärkeimpiä liikennöintikohteita.

Tampereelle pääset mm. Turusta, Helsingistä, Jyväskylästä, Kotkasta, Lahdesta, Hämeenlinnasta, Ähtäristä, Huittisista, Ikaalisista, Parkanosta.