Tampereelta Kotkaan EB:llä

Monipuolinen merenrantakaupunki Kotka kutsuu tutustumaan historiallisiin kohteisiinsa. ExpressBus vie tähän kesäkohteeseen Tampereen suunnalta.

Kotka on paljon muutakin kuin Meripäivät

Kesä ja Kotka yhdistetään välittömästi legendaarisiin Meripäiviin. Meren äärellä oleva kuvankaunis kaupunki on paljon muutakin. Sen kesäisiin puistoihin ja ravintoloihin voisi unohtua vaikka viikoiksi.

Koska olet edellisen kerran pysähtynyt, ihan vain ollut ja unohtanut kaiken muun kuin sen hetken, jossa juuri sillä hetkellä olet?

Tämä on mahdollista Kotkassa, jossa olet juuri nauttinut lämpimän aterian merellisessä maisemassa, ottanut jäätelökioskilta jälkiruoan mukaasi ja syöt sitä jossain kaupungin lukuisista puistoista samalla, kun aurinko paistaa merituulen lempeästi vilvoitellessa niskaasi.

Jos aikaa on pidemmälle visiitille, niin kannattaa ehdottomasti tutustua Kotkan saaristoliikenteeseen! Päiväretket Kaunissaareen, Kuutsaloon ja Varissaareen ovat mahtavia irtiottoja arjesta vain reilun 10 minuutin merimatkan päässä. Lauttamatkoja kyseisiin paikkoihin satamasta on tarjolla läpi kesän.

ExpressBus liikennöi Kotkaan Tampereelta ja Lahdesta

Vinkki: Miksi et varaisi matkallesi ylimääräistä vuorokautta, jonka vietät reitin varrella Kouvolassa?

Kuva: Jukka Hesselgren