ExpressBussilla Helsinkiin!

Lähde bussimatkalle pääkaupunkiin! Koe Helsingin hienot nähtävyydet, monipuolinen ravintolatarjonta ja tasokkaat hotellit. EB vie sinut keskelle kaupunkia sekä suoraan lentokentälle ja satamiin.

Kesäpäivä pääkaupungissa

Helsinki ilman festareita? Se on kaupungin elämää, letkeää menoa, hyvää ruokaa ja monipuolisia ostosmahdollisuuksia. Kun keskusta on koettu, on aika laajentaa reviiriä ja tutustua boheemiin vaikkapa boheemiin Kallioon tai vierailla Vanhassakaupungissa.

Helsinki tarjoaa unohtumattomia makuelämyksiä herkkusuille. Kalasatamassa nautittu tuore kala on hyvä mahduttaa omaan vierailuun. Jos jäät reissullasi yön jalkaan, älä unohda Helsingin legendaarisia snägäreitä. Myös vegaanisen ruoan ystäville Helsinki on todellinen keidas, jossa valinnanvaraa löytyy. Erinomaisia lounaspaikkoja ovat ainakin Kippo, Loving Hut ja OmNam.

Lapsiperheilläkään aika ei Helsingissä jää tylsäksi. Kaupungin keskustassa perheen pienimmät on huomioitu ja leikkipuistoja riittää. Uimastadionilla voi käydä pulahtamassa ja sitten on tietysti Linnanmäki – Suomen suurin huvipuisto! Käy Korkeasaaressa tutustumassa kotimaisiin ja eksoottisempiin eläimiin tai Suomenlinnassa katsastamassa maamme historiaa meren äärellä.

PS. Onko Helsinki kauttakulkukaupunki matkalla pidemmälle? Muista EB:n satamyhteydet.

Valokuva: Suomen Ilmakuva / Helsinki Marketing.