ExpressBus vie Hämeenlinnaan

Kanta-Hämeen helmi, Hämeenlinna, on Aulangon, linnan ja tapahtumien lisäksi myös mielenkiintoisten museoiden koti. Miltä kuulostaisi esimerkiksi Vankilamuseo? Käy kurkkaamassa: lähde EB:llä Hämeenlinnaan!

Vietä tulevana kesänä päivä Hämeenlinnassa!

Hämeenlinnan kesä on paljon muutakin kuin Metallicaa. Lähde nauttimaan kaupungin tunnelmasta vesistöjen äärelle.

Monelle ExpressBussin matkustajalle Hämeenlinna on tuttu pysähdyspaikka. Helsingin ja Tampereen välillä on poimittu matkustajia kyytiin Hämeenlinnan linja-autoasemalta. Samoin Turun ja Lahden väliä kulkeville samat maisemat ovat käyneet tutuiksi.

Suosittelemme lämpimästi varaamaan aikaa ja ottamaan Hämeenlinnan haltuun. Se on erinomainen kesäkaupunki – nähtävää riittää useammaksikin päiväksi! Hämeenlinnassa pääset hetkessä vesistöjen äärelle nauttimaan kuumasta kesäpäivästä ja kylmästä jäätelöstä. Kuvankaunis Aulanko kutsuu matkailijaa aktiviteetteineen tai ihan vain olemaan.

Hämeenlinna on pullollaan museoita, joihin on vain kivenheitto linja-autoasemalta. Kaupungin taidemuseo yllättää kokeneemmankin museokiertäjän, eikä unohtaa sovi tietenkään itse Hämeen linnaa. Muista myös Suomen suurin vankilamuseo! Ja jos museoiden kiertäminen alkaa kyllästyttää, niin aina voi vierailla Jean Sibeliuksen syntymäkodissa.

Lapsiperheille löytyy mm. Touhutalo, joka on avoinna ympäri vuoden.

ExpressBus liikennöi Hämeenlinnaan tiiviisti.

Helsingistä ja Tampereelta on päivittäin yli 20 lähtöä Hämeenlinnaan. Turusta autot kulkevat aamuvarhaisesta iltamyöhään ja Lahdestakin on tarjolla sunnuntaisin neljä, ja muina päivinä kuusi päivittäistä vuoroa.