Vuoden 2016 alusta Turusta lisää bussiyhteyksiä Helsinkiin ja lentokentälle

Uudet ExpressBus vuorot lähtevät 1.1.2016 alkaen Turun linja-autoasemalta Helsinkiin joka päivä klo 2.58, klo 3.28, klo 9.15 (ei lauantaisin), klo 10.45, klo 14,28 ja klo 20.28.

Osa vuoroista poikkeaa Salon linja-autoaseman kautta. Salon ohi suoraan Helsinkiin ajavat vuorot pysähtyvät Salon Piihovin liittymän pysäkillä. Pysäkkikohtaisen aikataulun voi nähdä EB:n aikatauluhausta.

Myös Helsingistä Turkuun tulee päivittäin uusia EB-vuoroja, aamulla klo 9.28 ja illalla klo 19.45 (sunnuntaisin) ja klo 21.28.

Lentomatkustajille lisää tarjontaa ja vaihdottomia yhteyksiä

Uusi vuosi tuo lisää vuoroja ja vaihdottomia yhteyksiä lentomatkustajille. Uutta ovat Turusta päivittäin klo 2.58 ja klo 3.28 Salon keskustan kautta ja klo 13.15 suoraan moottoritietä ajettavat vuorot. lentokentälle. Vastaavasti klo 15.40 ja klo 23.40 lähtevät uudet EB-.vuorot lentokentältä suoraan Turkuun.

Joidenkin Vainion Liikenteen ajamiin ExpressBus-vuoroihin tulee samanaikaisesti muutoksia. Jokaisesta pikavuorosta, niin uusista kuin vanhoistakin vuoroista, on vaihtoyhteys kentälle.

Laivoille yhteydet paranevat

Tallinnan laivojen matkustajamäärät ovat kasvussa ja yhteyksiä Turusta ja Salosta parannetaan myös niihin.

Jatkossa Vainion EB-vuoroilla pääsee mm. kaikkiin Eckerö Linen laivavuoroihin. Samoin Viking Linen vuorolla illalla Tallinnasta palaaville on uusi yhteys Saloon ja Turkuun.

Hinnoittelua uudistetaan

Vuodenvaihteessa Vainion EB-vuoroissa matkalippujen hinnoittelu uudistuu. Autoista ostettujen lippujen hinnat laskevat selvästi ja alennuskäytäntöä yksinkertaistetaan. Netistä hankkimalla liput saa edullisimmin, mutta mm. eläkeläisille uudistus merkitsee selvää hinnanlaskua

Uudet vuorot ja aikataulut löytyvät aikatauluhausta www.eb.fi.