Voita bussi päiväksi!

Oma EB, kuljettaja, 10 tuntia, 400 kilometriä. Mitä sinä tekisit? Olisiko silloin edessä pelireissu koko tiimin kanssa ExpressBussilla? Keräisitkö kaveriporukan ja lähtisitte shoppailumatkalle? Haluaako koulunne viedä lapset kaupunkiin teatteriin? Vai onko tässä kyyti pikkujouluihinne? Mahdollisuus lähteä luontokuvaamaan alkutalven metsiä? Auto autottomille?

Kerro meille Facebookissa ja/tai Instagrammissa kuvan kera, millä porukalla, mistä ja minne olisitte matkalla – sekä erityisesti miksi juuri teidän tulisi saada tämä palkinto? Facebookissa kirjoita ehdotuksesi sivullemme, Instagrammissa osoita se @expressbusfi. Tykkäämällä samalla sosiaalisen median profiileistamme pysyt ajan tasalla tarjouksistamme tai tiedotteistamme.

Voittajan valitsette te: eniten tykkäyksiä Facebookissa ja Instagrammissa yhteensä saanut ehdotus, joka täyttää kampanjan säännöt, tullaan toteuttamaan. Kilpailu päättyy 27.11 klo 12:00. Voittaja ilmoitetaan 30.11.

Ehdot: matkan kesto enintään 10 tuntia, enimmäiskilometrit 400 km. Maksimihenkilömäärä 45 henkilöä ja ehdotuksen jättäjän on oltava yli 18-vuotias. Matkan on tapahduttava Suomessa ja ehdotetun matkan lähtöpaikan on oltava ExpressBussin reiteillä tai niiden läheisyydessä. Matka suoritetaan normaalivarustellulla ExpressBus-autolla. Matka on toteutettava 7.-22.12.2015 välisenä aikana, päivä ei voi olla pyhäpäivä.

Linkki Facebook-profiiliimme, jossa voit jättää ehdotuksesi. Instagram vaatii mobiiliapplikaation, jonka voit ladata älypuhelimestasi löytyvästä sovelluskaupasta ilmaiseksi.