Reitit ja pysäkit

ExpressBussilla pääsee helposti melkein ovelta - ovelle kattavan reittiverkoston ja lukuisten pikapysäkkien ansiosta. Tutustu pysäkkien sijainteihin ja reittien kattavuuteen. Tarkan listan pikavuoropysäkeistä valitsemallasi reitillä löydät lippua ostaessasi infopainiketta klikkaamalla.

Kattavasti lähtöjä

Toimiva satama- ja lentoasemaliikenne

ExpressBus palvelee lentoasema- ja satamamatkustajia monipuolisilla reiteillä ja toimivilla jatkoyhteyksillä. Bussit saapuvat ja lähtevät aina läheltä terminaalia.

Lue lisää satamaliikenteestä

Lue lisää lentokenttäliikenteestä

Helsingin linja-autoasema palvelee

Kampin modernista sisäterminaalista lähtee päivittäin 700 kaukoliikenteen vuoroa. Monipuoliset palvelut ja selkeät opasteet tekevät matkaan lähtemisen ja saapumisen miellyttäväksi.

Lue lisää Helsingin linja-autoasemasta

Helsingin linja-autoasema

Kampista lähtevien ja saapuvien ExpressBus-vuorojen laiturit

Ruuhka-aikaan laiturit saattavat muuttua. Tarkista lähtölaituri lipustasi lipunoston yhteydessä.

laiturit 20 ja 21
klo 22.00-06.00 laituri 29

laituri 7
klo 22.00-06.00 laituri 5

laituri 7
klo 22.00-06.00 laituri 5

laiturit 20 ja 21
klo 22.00-06.00 laituri 29

laiturit 20 ja 21
klo 22.00-06.00 laituri 29

laiturit 20 ja 21
klo 22.00-06.00 laituri 29

laiturit 30-35

Kampissa kätevästi katon alla

Kampin keskuksessa sijaitseva Helsingin linja-autoasema on yksi maailman moderneimmista. Sieltä lähtee ja sinne saapuu päivittäin noin 700 kaukoliikennebussia. Terminaalin 35 laituria ovat sisätiloissa. Kaikki palvelut löytyvät lähietäisyydeltä. Metroon ja Espoon bussiterminaaliin pääset suoraan sisätiloista. Linja-autoasemalta on maanalainen yhteys myös rautatieasemalle.

Lipunmyyntipiste sijaitsee Kampin keskuksen keskusaukion kulmalla, kaukoliikenne-terminaalin rullaportaiden välittömässä läheisyydessä. Lipunmyyntitiloissa on myös wc ja matkatavarasäilytys.

Taksilla linja-autoasemalle saapuessa pääset suoraan terminaalin sisätiloihin. Jos tulet bussilla Helsinkiin, voit tilata taksin saapumislaiturin viereen taksiruutuun. Sinun ei siis tarvitse raahata raskaita laukkujasi terminaalista toiseen.

Jos olet saattamassa matkustajia henkilöautolla, voit pysäköidä auton P-Kampin pysäköintialueelle. Sieltä on hissiyhteys bussien lähtöhalliin.

Havainnolliset opastukset

Aikataulut näet laitureiden päällä olevalla näyttötaululla sekä useilla kokoomatauluilla, joista löytyvät selkeästi kaikkien vuorojen aikataulut. Lisäksi terminaalissa kuulutetaan ExpressBussien lähtöajat. Aikataulut löytyvät myös Kampin keskuksen keskusaukiolta.

Kampin muut palvelut

Liikekeskuksessa on satoja liikkeitä sekä kymmeniä ravintoloita ja kahviloita. Liikekeskuksen edessä on Kampin kauppatori myyntikojuineen. Liikekeskuksesta johtavat jalankulkureitit lännestä itään ja etelästä pohjoiseen.
Lisätietoja: www.kamppi.fi

Lentokenttäliikenne

Helsinki-Vantaan lentoasemalle kätevästi

ExpressBussilla pääset kätevästi suoraan Helsinki-Vantaan lentoasemalle. Eri puolilta maata saapuvia lentoasemavuoroja on yhteensä yli sata, joista saat tietoa aikatauluhaustamme (Helsinki-Vantaan lentoasema). Lentoasemavuoroista voi kysyä myös Matkahuollosta.

Lippu Helsinki-Vantaalle

Lentokenttäyhteys

Laiturit Helsinki-Vantaan lentoasemalla

Laituri 23-24

Satamaliikenne

ExpressBusseilla pääsee kätevästi Helsingin ja Turun matkustajasatamiin

Monet laivojen lähtöaikoina Helsinkiin saapuvat vuorot ajetaan Länsiterminaaliin, Olympiaterminaaliin tai Katajanokan terminaaliin. Lisätietoja saat aikatauluhaustamme kirjoittamalla lähtö-/määräpaikaksi terminaalin nimen. Satamayhteyksistä saa tietoa myös Matkahuollosta.

Turussa ExpressBussit ajavat laivojen lähtöaikoina satamaan saakka. Liikenne sujuu myös toisinpäin, laivamatkan jälkeen on mahdollista nousta suoraan terminaalilla odottavaan ExpressBussiin.

Jotkut laivayhtiöt tarjoavat myös edullisia erikoishintoja, kunhan hankkii bussilippunsa jo laivalipun oston yhteydessä matkatoimistosta tai laivayhtiöstä.

Osta liput

Länsiterminaaliin Olympiaterminaaliin Katajanokalle Turun satamaan

Satamayhteys

Satamien pysäkkikartat

Helsinki, Länsiterminaali

Helsinki, Olympiaterminaali

Helsinki, Katajanokka

Turku, Siljan ja Vikingin terminaali sekä sataman linja-autoasema