Liikennöitsijämme Paunun 90-vuotisjuhlat Tampereen Keskustorilla 1.5. kello 11-17

Wäinö Paunu lähti ensimmäiselle vuorolleen Tampereen Kauppatorilta Epilään vapunpäivänä vuonna 1926 13 paikkaisella, edellisenä päivänä valmistuneella Chevrolet-bussillaan. Wäinö Paunun alkuaikojen menestyksen salaisuus oli nykypäivän itsestäänselvyys eli aikataulu. Tuolloin autoilijat yleensä lähtivät vasta, kun autossa oli riittävästi matkustajia, mutta Paunu lähti ilmoittamansa aikataulun mukaan ja sillä tavalla hän saavutti matkustajien luottamuksen.

Siitä on nyt 90 vuotta ja samaan aikaan ExpressBus täyttää 25 vuotta. Kauppatorinkin nimi on vuosien varrella muuttunut Keskustoriksi. Juhlan kunniaksi Paunu esittelee ensimmäisen vuoron lähtöpaikalla eli Tampereen Keskustorilla uutta ExpressBussia ja vuoden 1939 vuosimallista Sisu-antiikkibussia vapunpäivänä 1.5., joka on se oikea synttäripäivä.

Käy tutustumassa mukavan väljään ExpressBussiin ja nostalgiseen antiikkibussiin ja osallistu samalla kilpailuun, jossa palkintoina kahden hengen Linnanmäkipaketti kuljetuksineen Linnanmäen portille ja matkalippuja ExpressBussilla; pyöräytä onnenpyörää, jossa voittoina Expresso-kahvia ja EB:n matkalippuja tai hae perheen pienemmille ExpressBus-ilmapallo. Onnekkaimmat pääsevät lyhyelle ajelulle Sisu-museobussilla.

Tapahtuma Tampereen Keskustorin bussiterminaalilla klo 10:30 – 17.