Tapahtumat

Suomi on täynnä kiinnostavia festivaaleja ja muita tapahtumia. Perheen kesäsuunnitelmissa huvipuistokäynti on melkein pakollinen ohjelmanumero. Unohda paikoitushuolet ja lähde nauttimaan elämyksistä EB:n kyydillä!

Ilmastoitu bussi vie sinut useimmiten suoraan portille. Matkalla voit sitä paitsi tavata kiintoisia uusia ihmisiä menossa samaan kohteeseen.

Kyydissämme pääset useisiin eri tapahtumiin. Joihinkin kohteisiin tarjoamme myös pakettia, joka sisältää EB-kyydin lisäksi pääsylipun tapahtumaan. Seuraa tältä sivulta ajankohtaisia tarjouksiamme!

LINNANMÄELLE!Nyt pääset kätevästi Tampereelta, Valkeakoskelta ja Hämeenlinnasta suoraan Linnanmäelle. Bussiliput ja huvipuistorannekkeet on helppoa ostaa samasta paikasta, joten voit keskittyä vain vapaa-ajasta nauttimiseen. ExpressBussin kyydissä pääset kätevästi aamulla huvipuistoon ja illalla takaisin.

Linnanmäki on hyvän tuulen huvipuisto. Vauhdiltaan ja kooltaan erilaiset laitteet, riemastuttavat pelit ja yllättävät uutuudet tekevät kesäpäivästä muistoihin jäävän elämyksen. Joko olet kokeillut Hurjaa Ukkoa? Siinä on laite, joka tarjoaa taatusti viihdykettä perheen kovimmallekin hurjapäälle!

Lue lisää ja osta liput ja rannekkeet TÄÄLTÄ!

REITTIMATKA TARJANTEELLARunoilijan tie –nimeä kantava laivareitti kulkee Tampereelta Ruoveden kautta aina Virroille. Reitti on saanut nimensä Johan Ludvig Runebergin mukaan, joka on monen muun suomalaisen tavoin inspiroitunut vuosien saatossa tästä huikeasta sisävesireitistä ja sen maisemista.

"HÖYRYLAIVA TARJANNE VIE AJATUKSET VASTUSTAMATTOMASTI NOSTALGISEEN MENNEESEEN. ALUKSEN CHARMI PUREE YHÄ YLI SADAN VUODEN JÄLKEENKIN. HÖYRYPILLIN VIHELLYS IRROTTAA JALAT MAAN KAMARALTA JA MATKA JYLHISSÄ MAISEMISSA KOHTI RUOVETTÄ JA VIRTOJA VOI ALKAA."

Reittiä liikennöi höyrylaiva S/S Tarjanne, joka aloittaa matkansa Mustalahden satamasta Särkänniemen kupeesta. ExpressBus-liikennöitsijä Väinö Paunu tekee yhteistyötä S/S Tarjanteen kanssa ja onkin järjestänyt bussikuljetuksia risteilyn päätteeksi Virroilta takaisin Tampereelle!

Lue lisää ja varaa matkasi täältä!

PORI JAZZ 2017Pori Jazzeja vietetään tänä kesänä 8. – 16.7. ExpressBussilla pääsee kätevästi ja edullisesti Kirjurinluodolle ja takaisin torstaina, perjantaina ja lauantaina (13. – 15.7.) Bussit lähtevät joka päivä klo 11:30 Tampereen keskustorilta. Klo 12:00 mukaan pääsee myös Nokian Pirkkalaistorilta.

Perjantaina 14.7. Kirjurinluodolla esiintyvät mm. Jamiroquai ja Herbie Hancock. Lauantaina esiintymisvuoron saavat mm. Grace Jones ja Chaka Khan, joten kattaus on todella kova!

Paluumatka Kirjurinluodolta Tampereelle lähtee välittömästi Kirjurinluodon Arenan pääartistin konserttien päätyttyä noin klo 00:30 alkaen. Konserttilipun saa kuljettajalta, sitä ei lähetetä sähköisesti. Osta matkapaketit ja lue lisää osoitteessa: http://www.paunu.fi/porijazz/

GUNS N’ ROSES 1.7.2017GunsNRoses

Guns N’ Roses, yksi maailman legendaarisimmista rockbändeistä saapuu kesällä konsertoimaan Hämeenlinnaan Kantolan tapahtumapuistoon.

Keikka on osa yhtyeen toukokuussa alkavaa Not In This Lifetime -kiertuetta, joka käsittää yhteensä 30 keikkaa ympäri Eurooppaa ja Pohjois-Amerikkaa. Bändi keikkailee kiertueen aikana yhteensä 18 eurooppalaiskaupungissa.

Keikkapaikalle pääset Expressbussilla näppärästi ja edullisesti Helsingistä, Tampereelta, Turusta ja Lahdesta! Kyytiin voi hypätä joko linja-autoasemilta tai vuoron reitiltä löytyviltä pikavuoropysäkeiltä. Keikan jälkeen paluumatka alkaa Hämeenlinnan linja-autoasemalta klo 00:30.

Uniikit matkapaketit voit ostaa TÄÄLTÄ!