Tapahtumat

Suomi on täynnä kiinnostavia festivaaleja ja muita tapahtumia. Perheen kesäsuunnitelmissa huvipuistokäynti on melkein pakollinen ohjelmanumero. Unohda paikoitushuolet ja lähde nauttimaan elämyksistä EB:n kyydillä!

Ilmastoitu bussi vie sinut useimmiten suoraan portille. Matkalla voit sitä paitsi tavata kiintoisia uusia ihmisiä menossa samaan kohteeseen.

Kyydissämme pääset useisiin eri tapahtumiin. Joihinkin kohteisiin tarjoamme myös pakettia, joka sisältää EB-kyydin lisäksi pääsylipun tapahtumaan. Seuraa tältä sivulta ajankohtaisia tarjouksiamme!

GUNS N’ ROSES 1.7.2017GunsNRoses

Guns N’ Roses, yksi maailman legendaarisimmista rockbändeistä saapuu kesällä konsertoimaan Hämeenlinnaan Kantolan tapahtumapuistoon.

Keikka on osa yhtyeen toukokuussa alkavaa Not In This Lifetime -kiertuetta, joka käsittää yhteensä 30 keikkaa ympäri Eurooppaa ja Pohjois-Amerikkaa. Bändi keikkailee kiertueen aikana yhteensä 18 eurooppalaiskaupungissa.

Keikkapaikalle pääset Expressbussilla näppärästi ja edullisesti Helsingistä, Tampereelta, Turusta ja Lahdesta! Kyytiin voi hypätä joko linja-autoasemilta tai vuoron reitiltä löytyviltä pikavuoropysäkeiltä. Keikan jälkeen paluumatka alkaa Hämeenlinnan linja-autoasemalta klo 00:30.

Uniikit matkapaketit voit ostaa TÄÄLTÄ!

LAHDEN MM-KISAT 22.2. - 5.3.2017Lahden kisat

Hiihdon MM-kisat saapuvat jälleen Suomeen ja minnekäs muualle kuin Lahteen. Kisat käydään 22.2. - 5.3. Paikalla ovat luonnollisesti kaikki maailman huippuhiihtäjät ottamassa mittaa toisistaan. Tarjolla on tietenkin myös muuta oheisohjelmaa pitkin kisapäiviä! Lisätietoja saat täältä: http://www.lahti2017.fi/

ExpressBus järjestää pirkanmaalaisille kuljetuksia aivan kisapaikan kupeeseen. Kyytiin pääset joko linja-autoasemilta tai pikavuoropysäkeiltä. Lahdessa pikavuoropysäkkimme Mytäjäinen sijaitsee aivan MM-kisa-alueen vieressä vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä. Paluumatkasi voit aloittaa joko Lahden linja-autoasemalta tai jälleen tuolta Mytäjäisen pikavuoropysäkiltä. Kauppaan pääset tästä: http://www.paunu.fi/matkapaketit/LahtiMM2017/

Hämeenlinnasta ja Lammilta pääsee myös edullisesti seuraamaan kisoja järjestetyillä lisävuoroilla! Meno-paluulipun voit ostaa suoraan kuljettajalta. Lisätietoja: https://www.pekolanliikenne.fi/tilausajot/lahden-mm-kisat/

Nyt sinulla on siis mahdollisuus päästä nauttimaan kisatunnelmasta nopeasti ja edullisesti bussilla!

Iron Maiden 29.6.2016Iron Maidenin Book of Souls-kiertue saapuu Hämeenlinnaan Kantolan tapahtumapuistoon. Brittiläinen metallilegenda tulee tarjoamaan ylistetyn shown ja näyttää jälleen kerran, miksi he ovat yhäkin eräs kovimmista komboista genressään. Lavalle nousevat ennakkotietojen mukaan myös Amon Amarth, Sabaton, Stratovarius ja The Raven Age.

Kyydit konserttiin saat ExpressBussilta. Valitse haluamasi lähtöpaikkakunta alla olevasta listasta ja pääset ostamaan lippua. Tarjousliput ovat myynnissä vain Matkahuollon nettikaupan kautta ja ne myydään ainoastaan tuolle päivälle.

Pakettiin sisältyy sisältyy menopaluulippu 29.6.2015. Kuljetuksia operoivat Pekolan Liikenne ja Paunu. Matkalippuja ei voi vaihtaa eikä palauttaa. Lipulla matkustaminen edellyttää Iron Maiden-konsertin pääsylippua. Ei voida yhdistää muihin alennuksiin. Paluukuljetukset lähtevät kello 01:00 Hämeenlinnan linja-autoasemalta.

Osta menopaluuliput tästä:

Tampereelta Valkeakoskelta Turusta Forssasta Lahdesta Helsingistä Lammilta

Särkänniemi-paketti Helsingistä ja HämeenlinnastaLiikennöitsijämme Paunu Tarjoaa 6.6. – 6.8.2016, pois lukien 25.6, tiistaisin, torstaisin ja lauantaisin huippuhauskan matkapäivän koko perheelle Tampereelle Särkänniemen elämyspuistoon! Särkänniemen matkapakettiin sisältyvät mukavat edestakaiset ExpressBus-matkat Helsingistä tai Hämeenlinnasta Särkänniemen portille, sekä tietysti Särkänniemen elämysranneke! Sillä pääset huvittelemaan kaikissa laitteissa (pituusrajat huomioiden) ja kohteissa, paitsi Sara Hildénin taidemuseossa. Lipun voit ostaa Paunun verkkokaupasta tai linja-autosta kuljettajalta.

Särkänniemi-pakettien hinnat ja aikataulu kesälle 2016:

Helsingistä Hämeenlinnasta
Aikuiset 62 € 56 €
Nuoret ja opiskelijat 57 € 51 €
Lapset (yli 120 cm) 57 € 51 €
Lapset (alle 120 cm) 50 € 40 €
6.6. – 6.8.2015 tiistaisin, torstaisin ja lauantasin (ei kuitenkaan 25.6.2015)
MENOMATKA (Ma-La)
HELSINKI, Kamppi (norm. laiturista 20) 09.15
HÄMEENLINNA, linja-autoasema (laiturista 5) 10.35
TAMPERE, linja-autoasema 11.50
SÄRKÄNNIEMI 12.00
PALUUMATKA (Ma-La)
SÄRKÄNNIEMI 18.15
TAMPERE, linja-autoasema 18.30
HÄMEENLINNA, linja-autoasema 19.50
HELSINKI, Kamppi 21.05

Lue lisää Särkänniemestä: www.sarkanniemi.fi

Lue lisää Tampereen muista nähtävyyksistä: www.visittampere.fi

Linnanmäki-paketti Tampereelta, Valkeakoskelta ja HämeenlinnastaEdullinen Linnanmäen matkapaketti sisältää mukavat edestakaiset ExpressBus-matkat Tampereelta, Valkeakoskelta ja Hämeenlinnasta aina Linnanmäen portille, sekä tietysti Linnanmäen rannekkeen. Rannekkeella pääsee nauttimaan laitteiden mukaansa tempaavasta vauhdista, pituus- ja turvarajoitukset huomioiden.

Tarjous ovat voimassa 6.6. – 7.8.2016 maanantaista lauantaihin, pois lukien 24.6 ja 25.6 (juhannusaatto ja juhannuspäivä). Matkapaketit myydään linja-autosta lähtöpaikkakunnilla sekä Paunun verkkokaupasta, jossa hinta on 2 euroa alla mainittuja hintoja edullisempi. Yli neljän hengen ryhmille suosittelemme paikkavarausta reittien liikennöitsijältä, Paunulta: puhelimitse 020-7649416 tai sähköpostitse matkapalvelu@paunu.fi.

Linnanmäki-pakettien hinnat ja aikataulu kesälle 2016:

Tampereelta Valkeakoskelta Hämeenlinnasta
Aikuiset 56 € 56 € 54 €
Eläkeläiset 56 € 55 € 52 €
Nuoret ja opiskelijat 50 € 50 € 45 €
Lapset (yli 120 cm) 50 € 50 € 45 €
6.6. – 7.8.2016 maanantaista lauantaihin (ei kuitenkaan 24.6. ja 25.6.2016)
MENOMATKA (Ma-La)
TAMPERE, linja-autoasema 09.00 (laiturista 5)
VALKEAKOSKI, linja-autoasema 09.30 (laiturista 1)
HÄMEENLINNA, linja-autoasema 10.15 (laiturista 3)
HELSINKI, Kamppi 11:40
LINNANMÄKI 12:00
PALUUMATKA Ma-La
LINNANMÄKI 19:20
HELSINKI, Kamppi 19:45
HÄMEENLINNA, linja-autoasema 21:05
VALKEAKOSKI, linja-autoasema 21:50
TAMPERE, linja-autoasema 22:25

Tarjouksen paluulippu on joustava. Jos haluat takaisin aiemmin tai myöhemmin, voit suorittaa paluumatkan millä tahansa Helsinki-Tampere -väliä liikennöivällä Paunun ExpressBus-pikavuorolla. Pikavuoroja kulkee noin tunnin välein. Lähin pikavuoropysäkki sijaitsee n. kilometrin päässä Linnanmäeltä, Kisahallin vieressä.

Lue lisää Linnanmäestä: www.linnanmaki.fi

Lue lisää Helsingin muista nähtävyyksistä: www.visithelsinki.fi