Helsingin linja-autoasema

Kampista lähtevien ExpressBus-vuorojen laiturit

Tampere, Riihimäki, Hämeenlinna, Valkeakoski

laiturit 20 ja 21
klo 22.00-06.00 laituri 29

Turku, Salo, Parainen, Uusikaupunki

laiturit 25 ja 26

Lahti, Heinola, Jyväskylä, Mikkeli

laituri 7
klo 22.00-06.00 laituri 5

Porvoo, Kouvola, Kotka, Lappeenranta, Imatra

laituri 4

Hanko, Karjaa, Tammisaari

laituri 16

Kamppiin saapuvien ExpressBus-vuorojen laiturit

laiturit 30-35

Kampin kartta


Muuta tietoa Kampin linja-autoasemasta

Kampin keskuksessa sijaitseva Helsingin linja-autoasema on yksi maailman moderneimmista ja vilkkaimmista. Sieltä lähtee päivittäin noin 700 kaukoliikennebussia ja vastaavasti sinne saapuu muualta Suomesta saman verran vuoroja. Terminaalissa on 35 laituria, joista kuusi on varattu saapuvalle liikenteelle. Saapumis- ja lähtölaiturit sijaitsevat sisätiloissa. Kaikki palvelut löytyvät lähietäisyydeltä. Linja-autoasemalta pääsee metroon ja Espoon bussiterminaaliin suoraan sisätiloista. Sieltä on maanalainen yhteys myös rautatieasemalle.

Lipunmyyntipiste sijaitsee Kampin keskuksen keskusaukion kulmalla, kaukoliikenne-terminaalin rullaportaiden välittömässä läheisyydessä. Lipunmyyntitiloissa on myös wc ja matkatavarasäilytys.

Taksilla linja-autoasemalle saapuvat asiakkaat voivat tulla suoraan terminaalin sisätiloihin. Bussilla Helsinkiin tulevat matkustajat voivat tilata taksin saapumislaiturin viereen taksiruutuun. Matkustajat eivät siis joudu raahaamaan painavia laukkujaan terminaalista toiseen.

Matkustajia henkilöautoilla saattavat ja vastaanottavat ihmiset voivat pysäköidä autonsa P-Kampin pysäköintialueelle. Sieltä on hissiyhteys bussien lähtöhalliin.

Matkustajaa opastetaan havainnollisesti

Kampissa bussimatkustajaa palvellaan monin eri tavoin. Aikatauluinformaatio on hoidettu laitureiden päällä olevalla näyttötaululla sekä useilla kokoomatauluilla, joista löytyvät selkeästi kaikkien vuorojen aikataulut. Lisäksi terminaalissa kuulutetaan ExpressBussien lähtöajat. Aikataulut löytyvät myös Kampin keskuksen keskusaukiolta.

Kampin muut palvelut

Liikekeskuksessa on satoja liikkeitä sekä kymmeniä ravintoloita ja kahviloita. Liikekeskuksen edessä on Kampin kauppatori myyntikojuineen. Liikekeskuksesta johtavat jalankulkureitit lännestä itään ja etelästä pohjoiseen.
Lisätietoja: www.kamppi.fi/