ExpressBus

ExpressBus on bussijärjestelmä, jossa eri linja-autoyritykset tarjoavat nopean, mukavan ja edullisen matkustusmuodon.

Busseilla pääset tihein vuorovälein kaikkiin keskeisiin paikkoihin, ja laajan pysäkkiverkoston ansiosta pääset kyytiin sujuvasti reittien varrelta. ExpressBus-järjestelmään kuuluu kolme liikennöitsijää. Matkusta ympäristöystävällisesti ExpressBussilla!

Liikennöitsijät

ExpressBus-linjoja liikennöivät seuraavat yritykset. Heidän sivuiltaan löydät mm. tietoa lisäpalveluista ja ajankohtaisia tiedotteita bussiliikenteestä.

Länsilinjat Oy

Patamäenkatu 6
33900 TAMPERE
Puhelin: (03) 3140 3000
Fax: (03) 3140 3099
www.lansilinjat.fi

Väinö Paunu Oy

Kuoppamäentie 14
33800 TAMPERE
Puhelin: 020 764 9400
Fax: (03) 225 4010
www.paunu.fi

Pekolan Liikenne Oy

13100 HÄMEENLINNA
Puhelin: (03) 68 500
Puhelin: (03) 782 4303 (Lahden toimisto)
www.pekolanliikenne.fi

ExpressBussin vastuu

Myöhästymistapaukset

Matkustajan on varauduttava siihen, että vaikeat keliolosuhteet ja mahdolliset ruuhkat saattavat pidentää aikataulun mukaista matka-aikaa. Matkustettaessa lentoasemalle tai satamaan, tai jos matkalla on muita tärkeitä jatkoyhteyksiä, tulee matkustajan valita riittävän aikainen vuoro ehtiäkseen seuraavaan kulkuneuvoon.

Matkustajia pyydetään ottamaan huomioon, että juhlapyhinä ajetaan poikkeavien aikataulujen mukaan.

Matkustajan on otettava yhteyttä ensitilassa bussiyritykseen, jos bussivuoron mahdollinen myöhästyminen tai peruuntuminen uhkaa aiheuttaa ylimääräisiä matkakustannuksia. Bussiyritys ei vastaa lisävahingosta, jonka matkustaja omalla toiminnallaan olisi kohtuudella voinut välttää. Vuoron myöhästymisestä tai peruuntumisesta mahdollisesti aiheutuvat korvaukset käsitellään ja ratkaistaan aina tapauskohtaisesti.

Bussiyritys ei ole korvausvelvollinen matkustajalle aiheutuvista kuluista, mikäli vuoron myöhästyminen tai peruuntuminen johtuu bussiyrityksestä riippumattomasta ylivoimaisesta esteestä.

Kuljettajalla ei ole oikeutta maksaa matkustajille vaadittuja korvauksia bussissa. Matkan keskeytyessä esim. bussissa ilmenneen teknisen vian vuoksi kuljettaja tiedottaa korvaavista yhteysvuoroista, jotka pyritään järjestämään ensisijaisesti bussiyhteyksinä.

Matkan aikana sattuvista ongelmista ja mahdollisista korvausvaatimuksista neuvottelevat matkustaja ja ao. vuoroa ajanut bussiyritys, ei ExpressBus markkinointiyhteenliittymä. ExpressBus auttaa tarvittaessa oikean yrityksen yhteystietojen etsimisessä.

Matkatavaroiden rikkoutuminen tai häviäminen

Matkatavaroille matkan aikana tapahtuvat rikkoontumiset tai häviämiset käsitellään yleensä tapauskohtaisesti. Mikäli matkustaja on itse laittanut matkatavaran tavaratilaan, ei sitä ongelmatilanteessa yleensä korvata. Useilla yrityksillä on tietty enimmäiskorvaus (esim. 20 €/kilo), mitä enempää ei korvata. Yritykset suosittelevat matkatavaravakuutuksen ottamista ongelmatilanteita varten.

Ajankohtaista

Matkapaketti Cheekin konsertteihin Lahteen

09.08.2018

Perjantaina 24.8. ja lauantaina 25.8. ExpressBus vie sinut edullisesti ja nopeasti Lahteen Cheekin keikoille. Pikavuoromatkoja tehdään Turusta, Tampereelta, Forssasta ja Hämeenlinnasta. Pakettiimme kuuluu myös paluukuljetus konsertin päätyttyä.

Aikataulut ja lisätiedot löydät tämän linkin takaa: https://bit.ly/2vtk2cZ

Pori Jazz 2018 –matkapaketti

26.06.2018

Suosittu Pori Jazz –paketti on taas täällä!

Matkapaketilla pääset suorilla bussimatkoilla Tampereen Keskustorilta Porin Kirjurinluodolle. Matkalaisia otetaan kyytiin lisäksi Nokian linja-autoasemalta. Hoidamme myös konserttiliput, jotka saat autossa kuljettajalta. Halutessasi voit toki ostaa myös pelkät bussimatkat erikoishintaan!

Lue lisää, tutustu ja varaa: https://bit.ly/2yFZ4M0

Jazz-matka ei voi olla Tampereelta enää tämän helpompaa!

Linnanmäki-paketilla huvipuistoon ja takaisin

25.06.2018

Joko olet ehtinyt tutustua Linnanmäki-pakettiin?

Edullinen yhdistelmäpaketti sisältää ExpressBus-matkat Tampereelta, Valkeakoskelta tai Hämeenlinnasta aina Linnanmäen portille ja takaisin. Pakettiin kuuluu tietysti myös Linnanmäen ranneke jolla saat rajoittamattoman käyttöoikeuden huvipuiston laitteisiin.

Paketti on voimassa 12.8. asti.

Lue lisää, tarkista aikataulut sekä hinnat ja varaa: https://bit.ly/2HhLugF

Arkisto