Ajankohtaista

  • ExpressBus tukee Invalidiliiton kampanja...
  • Kesäkiertue EB:llä
  • Nopeammin Turusta Jyväskylään

ExpressBus tukee Invalidiliiton kampanjaa

Olemme mukana tukemassa Invalidiliiton CanDo-kampanjaa. Lahjoitusvarat ohjataan vammaisten nuorten hyväksi tehtävään työhön, mm. erilaisten kurssien, leirien ja vertaistukitoiminnan järjestämi..

Kesäkiertue EB:llä

Muusikkosiskokset Carla ja Milla Käyhty saivat loistoidean: he kiertävät kesäkuussa Suomea kahden viikon ajan ExpressBussilla ja esiintyvät katusoittajina eri kaupungeissa. Voimme seurata tyttöj..

Nopeammin Turusta Jyväskylään

1.6. alkaa uusi aika linjalla Turku-Tampere-Jyväskylä. Leikkasimme jopa tunnin pois Turku-Jyväskylä -vuorosta. Kaikki vuoromme siirtyvät ajamaan Turku-Tampere -osuuden valtatie 9:ää pitkin. Tä..

Tarkan tiketti

Tarkan Tiketti on ExpressBussin nettitarjouslippu, jonka saa edullisimmin jopa 2 eurolla. Katso tuotteen myyntiehdot alennukset-sivultamme.

NEttilipulla näppärästi

Nyt matkalle lähtiessäsi et tarvitse enää tulostettua lippua mukaasi.

Jopa -50 %
Citycity-kortilla

CityCity-matkakortilla saat reilun alennuksen tiettyjen kaupunkien välisistä matkoista. Lue lisää.

ExpressBus lyhyesti

ExpressBus on valtakunnallinen bussijärjestelmä, jossa eri linja-autoyritykset tarjoavat nopean, mukavan ja edullisen matkustusmuodon. Busseilla pääset tihein vuorovälein kaikkiin keskeisiin paikkoihin, ja laajan pysäkkiverkoston ansiosta pääset kyytiin sujuvasti reittien varrelta.

ExpressBus-järjestelmään kuuluu 10 yritystä. Matkusta ympäristöystävällisesti ExpressBussilla!

Kyllä meille mahtuu!

Onko paljon matkatavaraa? Ei huolta. EB palvelee. Katso vaikka!

Expressbus instagramissa

Expressbus facebookissa

28.08.2015 kello 07:13

Opiskelija: ExpressBussin liput opiskelijakortilla -50 % aikuisten normaalihinnasta, kun matkalla on pituutta yli 60 kilometriä yhteen suuntaan. Saat tämän säästön niin verko...

25.08.2015 kello 10:22

Kuningaskuluttajan juttu yksin matkustavista lapsista kertoo, miten erilaisia käytäntöjä alaikäisten lasten kohtelussa voi olla. ExpressBussin lapsipassilla voi yksin matkusta...

22.08.2015 kello 12:00

Luvassa bussinvaihto tiukalla aikataululla? Pitäisikö ottaa muutamaa tuntia aiempi vuoro, että varmasti ehtisi? Ei tarvitse! ExpressBussin asiakkaana voit ottaa rauhallisesti: t...